POLIKLINIKA GRLICA

Cashback & Shopping Points

  • Prednosti iz kupovina vidljive su samo za članove.
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Poliklinika GRLICA u Novom Pazaru je počela sa radom u oktobru 2016 godine.
Nalazi se u naselju Bukreš,iznad pešačke zone,u ulici Sopoćanska 10.
Ideja o pokretanju jedne ovakve savremene ustanove je nastala 2014.godine, sa ciljem da se napravi nešto što će biti novo na ovim prostorima.
U savremenim ordinacijama na oko 700 m2 poslovnog prostora vaše zdravlje će biti pod stalnim nadzorom naših lekara specijalista kao i profesora sa VMA i Kliničkog centra Srbije-Beograd,KBC Bežanijska kosa, Kliničkog centra Kragujevac.
Koristićemo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji,gde će medicinski sistem sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama biti spreman da odgovori na sve zahteve naših pacijenata,a zaposleni će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatno iskustvo.
Naš jedini cilj je vaše zdravlje,pa će sa tim u vezi biti mnogo humanitarnih akcija i pregleda za one kojima je naša pomoć potrebna,a nisu u mogućnosti da je priušte. Želimo da Vam pokažemo da Poliklinika Grlica nije samo privatna ustanova,već mesto koje može postati vaš drugi dom.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera POLIKLINIKA GRLICA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.