Upravljanje stambenim zajednicama

Cashback & Shopping Points

  • Prednosti iz kupovina vidljive su samo za članove.
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Dream home doo je registrovana i specijalizovana agencija za upravljanje i odrzavanje stambenih i poslovnih objekata sa organizovanom mrezom licenciranih odabranih saradnika.
Profesionalni licencirani upravnik je diplomirani ekonomista i menadzer ljudskih resursa sa visegodisnjim iskustvom. Kolege iz nase branse ne smatramo konkurencijom vec zajedno sa njima nudimo dodatne benefite za korisnike nasih usluga.
Naše preduzeće je partnersko preduzeće Cashback World platforme. Kao Cashback World Partner omogućavamo Vam da ostvarite brojne pogodnosti sa našom i Vašom My world Cashback Card u zemlji I inostranstvu, na svojim svakodnevnim kupovinama. Profitirajte od sada svuda uz My world Cashback App! Želite da koristite svoje prednosti iz kupovina uvek i svuda? Zatražite od Vašeg Upravnika zgrade link , preuzmite besplatnu Cashback Appi pronađite u svakom trenutku partnerske firme u okolini i ustedite na svakodnevnim kupovinama.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Upravljanje stambenim zajednicama?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.