TAU Commerce

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Opis

TAU je e-commerce je online softver koji sadrži sve neophodne funkcije potrebne da odmah počnete da prodajete putem Vašeg sajta.

TAU Commerce paketi kreirani su tako da našim klijentima ponude veliku vrednost uz nizak trošak. Odaberite paket prema prometu Vaše prodavnice i ne razmišljajte o skrivenim troškovima. Fleksibilan pristup dozvoljava Vašem biznisu da raste bez potrebe da strahujete od rasta troškova.

Nema potrebe da odvojeno tražite hosting, softver, implementatora, podršku za onlione plaćanje pa čak ni domen. TAU Commerce sadrži sve ovo na jednom mestu.

Odaberite neku od ponuđeih tema i njihovih varijanti za brzi start. Sve teme su optimizovane za izuzetne performanse Vaše prodavnice. Ukoliko želite jedinstven izgled i to je moguće uz naše konsultante

Naš softver podržava više pružaoca usluge online procesiranja platnih kartica i elektronskih sistema plaćanja. Ukoliko procesor naplate kojeg želite da koristite nije već podržan izvršićemo implementaciju za vas BESPLATNO

Mobilni uređaji su danas pretežni način pristupa prodavnicama. Zato naši sajtovi imaju najvšie ocene pri validaciji mobilnog prikaza. Broj kupaca koji naručuju preko mobilnog uređaja konstantno rasto i sa nama ne morate da razmišljate kako će Vaša prodavnicia biti prikazana na mobilnim uređajima.

Vođenje online prodavnice ne mora biti težak zadatak. Intuitivan interfejs TAU Commerce-a omogućava Vam da vreme trošite samo na ono što je bitno - Vaše kupce
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera TAU Commerce?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.