Cashback & Shopping Points

  • Prednosti iz kupovina vidljive su samo za članove.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Restoran Mascaron nalazi se u centru Niša, u jednoj od monumentalnih zgrada sa bogato ukrašenom fasadom pod uticajem secesije i baroka. Kuća u ulici Orlovića Pavla br. 12 sagrađena je 1920. godine, a od 1983. nalazi se pod zaštitom Zavoda za očuvanje spomenika kulture.

Restoran Mascaron otvoren je decembra 2018. godine i ima dve etaže i balkon sa ukupnim kapacitetom od 125 mesta. Visoko cenjen zbog svoje raznovrsnosti, vrhunske usluge i prijatnog ambijenta, restoran nudi specijalitete internacionalne kuhinje, brojne koktele i veliki izbor domaćih vina, što ga izdvaja od drugih restorana i čini idealnim mestom za poslovni ručak, formalnu večeru ili lagani obrok.


Uz veliku brigu, posvećenost i stručnost, naši kuvari nastoje da neguju i očuvaju vrhunske domete domaće kuhinje i istovremeno, uz inovativni pristup tradicionalnim i internacionalnim specijalitetima, uvode nove trendove iz savremenog kulinarstva kako bi u potpunosti zadovoljili istančane ukuse naših gostiju.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera MASCARON?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.