NIS Petrol_Gazprom

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine

Opis

Pokažite kod na kasi kako bi ga prodavac skenirao.

Na teritoriji Republike Srbije postoji preko 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica koje nude gorivo vrhunskog kvaliteta, sjajnu uslugu i širok izbor kvalitetnih proizvoda.

Naša standardna goriva su vrhunskog kvaliteta prema svim propisanim standardima, dok premium G-Drive goriva sadrže i aktivne komponente koje poboljšavaju performanse rada motora, pozitivno utiču na njegovu ispravnost i dugovečnost, a korišćenje ovog goriva dovodi do smanjene emisije štetnih gasova.

Na našim benzinskim stanicama možete uživati u Drive Cafe kafi koja je pripremljena od odabranih sorti proverenog porekla, a svaka se sorta prži zasebno i tako kreiramo autentičan blend koji će vama pružiti vrhunski ukus kafe za svaki vaš put.  

Osim u Drive cafe kafi, možete uživati i u širokom asortimanu proizvoda naših privatnih robni marki, kao što su Drive Cafe cookies i rawbar-ovi, raznovrsne Drive cafe grickalice, osvežavajuća G-Drive energetska pića, žvake i bombone i mnogi drugi proizvodi iz ponude.

Mi smo uvek tu da svako Vaše putovanje pretvorimo u nezaboravno iskustvo.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.