Dečija obuća Cipelgrad

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Cipelgrad je porodična kompanija, osnovana početkom 2016. godine i za kratko vreme je postao jedna od najpoznatijih prodavnica dečije obuće u Novom Sadu u Srbiji. To je mesto gde se može naći kvalitetna dečija obuća uglavnom domaćih, ali i stranih proizvođača, sa najboljim odnosom cena i kvaliteta.
Naša misija je da svojom ponudom, kvalitetom i uslugom zadovoljimo potrebe potrošača. Sa ljubaznim i motivisanim radnicima pružamo prijatnu uslugu i kvalitetnu kupovinu. Tržišno odgovornim poslovanjem, društveno odgovornim akcijama I planinskim upravljanjem stvaramo dobit kompanije.
Naša vizija je da u budućnosti postanemo tržišni lider u Srbiji i budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja visoke standard poslovanja, kvaliteta i društveno odgovornih aktivnosti, uvodi i kreira nove navike i posluje u skladu sa vremenom…

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Dečija obuća Cipelgrad?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.