RESTORAN KOŠNICA

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Beograd je postao bogatiji za još jedan moderan i lepo uređen restoran. U blizni novobeogadske opštine, u Ulici Omladinskih brigada, svoje mesto našao je restoran Košnica. Prijatan ambijent i lepo uređen prostor ovaj restoran čine prijatnim za poslepodnevnu kafu, opuštajući porodični ručak ili večernje druženje sa prijateljima. Smešten u samom centru Novog Beograda, ovaj restoran je odličan izbor bez obzira iz kog dela grada dolazite. Svojim moderno uređenim enterijerom i vrhunskom uslugom ovaj novootvoreni restoran se već polako probija u vrh ugostiteljske scene Beograda.
U ovom ekskluzivnom restoranu možete uživati u ukusnim specijaltetima, koji će svojim ukusnima oduševiti i najistančanije gurmane. A kako ni jedan ručak ili večera ne mogu da prođu bez kvalitetnih vina, tu je i bogata karta pića na kojoj svako može da nađe ono što voli i što mu prija.
Restoran Košnica se može pohvaliti enterijerom koji predstavlja odličnu kombinaciju modernog stila, sa upečatljivim detaljima i kontrastom hladnih i toplih boja. U njemu je sve podređeno maksimalnom uživanju i udobnosti gostiji. U sklopu restorana nalazi se lepo uređena bašta, koja predstavlja odlično mesto kada su vreli letnji dani u pitanju.
Osim odličnog ambijenta, enterijera, hrane i pića za sve goste restorana Košnica pripremljen je i muzički program, što će vaš boravak u ovom restoranu učiniti nezaboravnim iskustvom, pa će već posle prve posete ovaj restoran postati jedan od vaših omiljenih novobeogradskih restorana. 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera RESTORAN KOŠNICA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.