Best rent a car

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis


Best Rent a Car svojim klijentima na raspolaganje stavlja raznovrstan izbor vozila za rentiranje sa ili bez vozača, u zemlji i inostranstvu. U skladu sa našom glavnom misijom, a to je zadovoljstvo klijenata, spremili smo all inclusive uslugu koja uključuje: najniže cene rentiranja vozila, neograničenu kilometražu, simboličan depozit za koji nije potrebna kreditna kartica, kao i besplatnu dostavu vozila na kućnu adresu ili aerodrom. Prilikom iznajmljivanja vozila u rent a car agenciji Best možete biti sigurni da ćete dobiti sve ono što zahtevate i da Vas neće iznenaditi nikakvi skriveni troškovi. U cenu rentiranja naših vozila uključeni su:


- kasko osiguranje od štete (u slučaju nezgode uz obavezan zapisnik policije)
- kasko osiguranje od krađe
- osiguranje putnika
- zeleni karton
- aerodromske takse
- PDV
- zimska oprema
- drugi vozač
- potrebna dodatna oprema: dečije sedište, navigacija i sl.
Profesionalno i ljubazno osoblje Best Rent a Car Beograd stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, sa željom da pronađe savršeno vozilo za Vas, po najpovoljnijim cenama. Otvoreni smo za sve vrste dogovora i uvek smo spremni da pronađemo najbolje rešenje za klijenta, u skladu sa njegovim željama i potrebama. Rent a Car Best može da ponudi vozila za svačiji ukus, bilo da želite mali gradski automobil, vozilo srednje ili luksuzne klase, automobil sa manuelnim ili automatskim menjačem, kombi sa devet sedišta. U našoj floti očekuje Vas mnogo modela vozila, a najzastupljenije marke vozila su Audi, VW, Skoda, Opel, Fiat, Opel, Ford, Renault, Opel itd… 
Važno je naglasiti da starost naših vozila ne prelazi 5 godina, da se redovno servisiraju u ovlašćenim servisima, kao i da sva vozila poseduju redovan šestomesečni tehnički pregled. Za maksimalnu udobnost prilikom vožnje sva vozila poseduju GPS, klima uređaj, kompletnu zimsku opremu... Po zahtevu klijenta obezbeđujemo i dodatnu opremu, kao što su sedište za dete ili krovni nosač, koje možete potpuno besplatno preuzeti u našoj agenciji. 
Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo 1,5 kilometara od aerodroma „Nikola Tesla“, Best rent a car omogućava dostavu vozila u rekordnom roku po Vašem sletanju na aerodrom u bilo koje vreme. Osim toga, vršimo dostavu vozila i na kućnu adresu kad god i gde god Vam je potrebno, kako u Beogradu, tako i u Srbiji.
Rent a car Best nudi mogućnost rentiranja parkinga u neposrednoj blizini aerodroma na kome možete ostaviti Vaše vozilo dok ste na putu po povoljnim cenama. Na taj način možete biti bezbrižni, jer je Vaše vozilo na sigurnom mestu. Još jedna usluga koja je dostupna u našoj agenciji je jednosmerni najam, što znači da kada stignete na željenu destinaciju, čak i u neki drugi grad, a vozilo Vam više nije potrebno, naš vozač će doći da preuzme automobil na dogovorenoj adresi.
Rent a car Best aerodrom Nikola Tesla – dostava vozila u najkraćem roku!
Neograničena kilometraža i najmanji depozit koji nije uslovljen kreditnom karticom.
Najpovoljnije cene u gradu, bez skrivenih troškova na bazi all inclusive gde je sve uključeno. Detaljnu ponudu mozete vozila možete videti na našem sajtu https://bestrent.rs/

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Best rent a car?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.