Autoperionica SUPER AUTO

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


U sklopu našeg servisa nalazi se i moderno opremljena auto perionica za dubinsko pranje svih vrsta vozila.
Redovno dubinsko pranje automobila važno je zato što vaš auto čini čistim, svežim i prijatnijim za vožnju, poboljšava celokupan izgled vašeg automobila i produžava životni vek enterijera. 
Dubinsko pranje obuhvata pranje svih delova unutrašnjosti automobila. Koristimo najkvaltetnija hemijska sredstva, kako za spoljašnje tako i za unutrašnje pranje vozila. 
Usluge koje pruža auto perionica Živanović, za dubinko pranje automobila su:
- Pranje motora automobila
- Poliranje farova
- Dubinsko hemijsko pranje enterijera automobilaTokom niza godina rada, tepih servis Živanović postao je prepoznatljiv po kvalitetnoj i pristupačnoj usluzi, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata koji su naša najbolja preporuka. Tepih servis Živanović već 16 godina uspešno brine o čistoći tepiha, podova i nameštaja u Vašim stambenim i poslovnim prostorima.
Posedujemo najkvalitetnije mašine i sredstva za dubinsko pranje, pa možemo ponuditi efikasnu uslugu i vrhunski kvalitet, koji traje dugi niz godina.  
Ono što se među prvim stvarima primeti kada se uđe u neku kuću je sigurno tepih. Lepi tepisi daju toplinu našem domu, upotpunjuju ambijent. Ne kaže se uzalud da je tepih "gospodar prostora". Čist tepih je čista kuća. Kao što znate, tepisi su dobri sakupljači prašine a uz to dolaze i bakterije koje mogu da nanesu veliku štetu ljudskom zdravlju. Iz tog razloga je veoma značajno da se tepih održava čistim. Da bi se ovaj problem rešio, tu je tepih servis Živanović.  
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Autoperionica SUPER AUTO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.