DexyCoKids

Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Sada 9% umesto 4% Cashback-a važi od 8.4.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

Opis

Pokažite barkod na kasi kako bi ga prodavac skenirao.

Dexy Co Kids je maloprodajni lanac kompanije Dexy Co i sinonim je za bogat izbor najaktuelnijih svetskih brendova. Počevši od najudobnije dečije obuće i odeće, preko najkvalitetnije baby opreme i igračaka, pa sve do knjiga, Dexy Co Kids Vam pruža sve što vam je potrebno za svako dete od glave do pete. U svom asortimanu Dexy Co Kids ima najpoznatije svetske brendove. Dexy Co Kids radnje se nalaze na najaktuelnijim lokacijama u 14 gradova širom Srbije, a svaka prodavnica je veoma pažljivo i kreativno osmišljena. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece uz pružanje maksimalnog zadovoljstva kupcima prilikom kupovine.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.