Univerexport

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Sada 3% umesto 1% Cashback-a važi od 8.4.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

Opis

Pokažite kod na kasi kako bi ga prodavac skenirao odnosno ručno uneo.

Kompanija Univerexport svoje poslovanje i nakon 29 godina uspešnog rada zasniva na sigurnosti onoga što potrošač kupuje u najvećem domaćem maloprodajnom lancu na tržištu Srbije. Više od 100.000 potrošača svoju kupovinu obavi u razgranatoj mreži širom Vojvodine i Beogradu.
Grupa Univerexport zajedno sa zavisnim pravnim licima poseduje 147 maloprodajnih objekata.
Pored tradicionalne kupovine, Univerexport 2012. pokreće i online servis za naručivanje i besplatnu dostavu robe.
Pored Univerexport trgovinskog lanca deo Grupe su i Trgopromet trgovinski lanac i domaća mesna industrija Bačka ad, a svoju priču o organskim i zdravim namirnicama Univerexport razvija i kroz pokretanje organskog uzgoja na sopstvenoj organskoj zemlji, pod brednom Organa. Pored tradicionalne kupovine, Univerexport je jedan od pionira online kupovine sa svojim servisom eLAKOLIJE, a police prodajnih objekata u svakom trenutku potrošačima nude preko 500 artikala robne marke poda nazivom Bašbaš, DADAJ i Naše najbolje.
 

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.