Pizzeria MARATONCI

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 Na tvoj iznos kupovine (neto)
 • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prve lipe. Navedena količina SP-a odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD .
 • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

 • Radno vreme
  Ponedeljak - Nedelja 8:00 - 0:00
 • Lokalna dostava
 • Kontakt
  Picerija Maratonci
  -Krematorijum za pizze-
  Telefoni za porudžbine:
  011/8722-203 i 064/33-66-206
  Obrenovac, Vuka Karadžića 72
 • ID broj trgovca
  855753

Opis

Oformili smo tim majstora, kuvara italijanske kuhinje i pica majstore koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu i svakom jelu pridaju dosta pažnje i ljubavi.
Stoga, usluge koje pružamo su iz domena italijanske kuhinje, ali i domaćih jela, tradicionalnog doručka i odličnih poslastica. Vršimo i usluge keteringa za proslave, slave i ostalih svečanosti kada poželite jela iz naše bogate ponude. Tu su razne vrste pica, sendviči, paste, špagete, salate, doručak i poslastice koje Vam daju dodatnu energiju za nastavak dana. Naši mnogobrojni gosti uvek su iz naše picerije Maratonci izašli zadovoljni i punih stomaka.
Posedujemo krematorijum za pice, a u prijatnom ambijentu našeg lokala uvek možete doći sami, sa prijateljima, porodicom ili poslovnim partnerima kako bi pojeli kvalitetan i ukusan obrok po Vašoj želji. Usluga nam je profesionalna, brza, kvalitetna, a to se može osetiti samim ulaskom u našu piceriju kao i samim boravkom uz laganu muziku.
Postoji i mogućnost dostave jela na kućnu adresu, ako niste u mogućnosti i nemate vremena da nas posetite.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Pizzeria MARATONCI?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.