HOTEL SUPER B

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Jedan od top izbora za smestaj u Beogradu - i favorit gostiju.
Objekat SuperB Luxury Suites nudi smeštaj i besplatan WiFi. Nalazi se u beogradskoj opštini Stari grad, na 2,3 km od Trga republike. 

Sve klimatizovane smeštajne jedinice imaju flat-screen TV i potpuno opremljeno sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. 
U restoranu u okviru objekta služe se jela internacionalne kuhinje. 
Gostima je na raspolaganju i terasa.
Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Beogradu! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u Beogradu! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.One of our top picks in Belgrade – and a guest favourite.
Set in Belgrade, 2.7 km from Splavovi and 3.8 km from Belgrade Arena, SuperB Luxury Suites offers a restaurant, garden views and free WiFi.
The apartment offers a TV and a private bathroom with a hair dryer, free toiletries and shower. Guests wishing to travel lightly can make use of towels and linens for an additional supplement.
SuperB Luxury Suites offers a terrace.
Stari Grad is a great choice for travellers interested in nightlife, food and cafés.
This is our guests' favourite part of Belgrade, according to independent reviews.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera HOTEL SUPER B?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.