DOO SAB PROTECTION

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

DOO SAB PROTECTION Pančevo se bavi pružanjem usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja lica, objekata, poslovanja, manifestacija, sportskih događaja i drugih javnih skupova kao i uslugama patrolnog obezbeđenja. Osim visokog kvaliteta pomenutih usluga garantujemo i profesionalizam, stručnost kao i požrtvovanost svih naših zaposlenih kao neizostavni deo kvaliteta pružanja usluga obezbeđenja Vas kao i vaše imovine i poslovanja.
Prilikom realizacije različitih usluga obezbeđenja u skladu sa Vašim zahtevima DOO SAB PROTECTION angažuje svoje stručne kadrove kao i tehnička sredstva u zavisnosti od prirode poslova, a po potrebi i kadrove i sredstva svojih pouzdanih poslovno tehničkih saradnika i stručnih lica radi maksimalno efikasnog i pravovremenog izvršavanja Vaših tekućih zahteva u skladu sa Vašim potrebama.
Ukoliko želite da postanete naš Klijent i da nam ukažete poverenje u obavljanju poslova obezbeđenja Vas ili vaše imovine i poslovanja na osnovu prethodnog opšteg opisa pružanih usluga možete izneti svoje specifične zahteve i izabrati jednu ili više usluga koje su najviše u skladu sa Vašim potrebama direktnim kontaktiranjem odgovornih lica DOO SAB PROTECTION – a ili eventualnim formulisanjem zahteva za ponudom u slobodnoj formi ili eventualno popunjavanjem standardizovanog obrazca zahteva za ponudom usluga koji će Vam biti poslat na vaš zahtev. 


Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera DOO SAB PROTECTION ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.