Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Naša priča počinje još od 1990. godine. 
ZAVESE: Cena je po dužnom metru.
Klasicne zavese:Nudimo vam veliki izbor raznovrsnih zavesa i draperija koje možete okačiti u spavaću, dnevnu, dečiju sobu, kuhinju ili kancelariju. U ponudi su različiti modeli, dimenzije i boje. Sigurni smo da ćete upravo kod nas uspeti da pronađete zavese i draperije po vašem ukusu. Kao nezaobilazni dekorativni element, kvalitetne zavese i draperije mogu u velikoj meri uticati na celokupan izgled stambenog ili poslovnog prostora.
Rimske zavese su najelegantije rešenje i moderna alternativa za klasične zavese, predstavljaju jedne od najpopularnijih načna kačenja zavesa. Praktični i veoma zastupljeni u opremanju kako stambenih tako i poslovnih prostora. Pružaju odličnu zaštitu od sunca, ali i vizuelni efekat koji je teško postići sa klasičnom zavesom. U zavisnosti od načina šivenja, rimske zavese se mogu podizati u vidu preklopa (klasičan sistem), plisiranja ili nabiranja (popularno- “baloni”).
Panelne zavese su idealno rešenje za prostorije sa velikim staklenim površinama koje propuštaju puno toplote i sunčevih zraka u prostor. Savršeno se uklapaju u minimalistički dizajn enterijera i dodatno naglašavaju njegovu suptilnost. Standardna širina panela je 60x65cm
Zebra zavese je sistem koji funkcioniše tako što je platno dvoslojno, naizmenično se smenjuju transparentna i netransparentna polja tkanine. Sastoje se od mehanizma i platna, dok se pomeranje platna vrši ručno, pomoću lančića. Moguće je i pokretanje preko daljinskog upravljača i elektromotora, što korisniku pruža apsolutni komfor u kontroli Zebra zavese.
KUĆNI TEKSTIL
 POSTELJINE, PREKRIVAČI, FROTIR NA METAR, ŠTEP DEKE, STOLNJACI, NADSTOLNJACI, ĆEBAD, PEŠKIRI, KRPE I KRPARE, STAZE
JORGANI I JASTUCI
POSTELJNA PLATNA
DEKORACIJA
UKRASNI JASTUCI, DEKORATIVNE JASTUČNICE, DEKORATIVNA PLATNA, MAGNETI ZA ZAVESE

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BEOTEX?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.