Kuglana COLOSSEUM

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Dobro došli u Colosseum bowling centar!
U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rođendan, opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru ili za potrebe Vaše firme organizujete takmičenje, kapaciteti Colosseum bowling centra stoje Vam na raspolaganju tokom čitave godine.
Tradicija i iskustvo su naša preporuka!
Ideja otvaranja bowling centra rodila se još 2001. godine. S obzirom da je ovaj vid zabave u svetu prisutan već decenijama, poželeli smo da ovu interesantnu igru približimo i našim sugrađanima.
Od ideje do realizacije prošlo je, ipak, dosta vremena. Bili smo uporni u ostvarenju svog cilja da svojim prijateljima i sugrađanima kreiramo privlačan i drugačiji prostor novog vida zabave i, konačno, velika ideja je krunisana otvranjem Bowling Centra COLOSSEUM 26. januara 2007. godine. 
Od prvog dana svog postojanja Colosseum je postao jedno od omiljenih mesta okupljanja ljubitelja kuglanja i ovakvog vida zabave u Beogradu i šire. Danas, Bowling centar Colosseum je savremeno opremljena kuglana, sa izuzetno prijatnim ambijentom, prilagođen i najmlađim i najstarijim, mesto dobre zabave, osmeha, takmičarskog duha i pozitivne energije.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Kuglana COLOSSEUM?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.