IMONOVA Agencija za nekretnine

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Prodajete nekretninu? Kupujete nekretninu? Ugovor o posredovanju - prodavci · Ugovor o posredovanju - kupci · Ugovor o ekskluzivnom pravu prodaje
Tokom decenijskog rada, IMO NOVA je uspela da održi visoki kvalitet rada sa svojim klijentima u domenu trgovine nepokretnostima kako u Beogradu tako i u okolini Beograda. U saradnji sa kupcima, permanentno i intenzivno se traga za adekvatnim rešenjima, prezentovanjem realnog stanja i istinitih informacija, dok je vlasnicima nekretnina pruženo profesionalno prezentovanje i adekvatno oglašavanje i reklamiranje.
U ponudi je uvek veliki broj strukturno i funkcionalno raznovrsnih objekata i placeva, što u sprezi sa višegodišnjim iskustvom predstavlja stabilnu osnovu za saradnju.
IMO NOVA broji 20 zaposlenih. Iskusni i profesionalni agenti i menadžeri stoje Vam na usluzi pri proceni vrednosti nekretnine, pružaju kvalitetnu prezentaciju nekretnine kupcima, a pravnu pomoć nudi naša advokatska kancelarija.
Od 2003. godine, IMO NOVA učestvuje u investicionoj gradnji sa nizom uspešno realizovanih projekata.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera IMONOVA Agencija za nekretnine?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.