ProGlass Stolarija

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Firma Proglass osnovana je 2004 godine u Zaječaru kao staklorezačka radnja. Nakon 10 godina uspešnog poslovanja u oblasti stakla, kako je rasla zainteresovanost klijenata za ugradnju pvc stolarije, rešili smo da proširimo delatnost i na tržište prezentujemo PVC stolariju vrhunskog kvaliteta.

Sa pažljivim izborom partnera 2014. godine otvaramo novu firmu pod nazivom ProGlass Stolarija i postajemo zvanični franšizeri firme Rollplast doo Beograd koja je vodeća za proizvodnju PVC stolarije na Evropskom tržištu.

Osnovni cilj je distribucija i ugradnja široke palete kvalitetnih proizvoda sa kojima ćemo udovoljiti svim željama naših klijenata. Težimo ka tome da obezbedimo odličnu uslugu od kompletne konsultacije do završne montaže i postprodajnog servisa.

PROIZVODI: Pvc stolarija (prozori i vrata), alu stolarija, alu ograde, roletne, komarnici (rolo, fiksni, na šarke), rolo garažna vrata, sobna vrata, zavese (dan i noć, trakaste, venecijaneri, rolo zavese, rimske zavese).

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ProGlass Stolarija?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.