Cirikovacki Hair Style

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Kod nas ste vi u fokusu. Zelimo da vas boravak u nasem salonu bude pravo uzivanje sa celokupnim tretmanom i velikom paznjom na vas stil i vase potrebe.  
 
Mi smo Darko(hairstylist) , Biljana ( hairstylist and make up artist) i Mila( beutician and make up artist). Nase dugogodisnje iskustvo je dovelo do toga da se udruzomo Kako bi ste na jednom mestu dobili sve - sva moderna i klasicna sisanja , sve vrste kolorizacije sa poznatim svetskim brendovima , svecane Frizure , razne tehnike produzenja kose , kao i sve vrste tretmana Za negu kose. Ponosno mozemo Reci da smo zastupnici i distributeri poznatog svedskog brenda  ”Vision Haircare” by Sweden. Uz to nudimo i druge usluge ulepsavanja - manikir , pedikir, depilacija , make up, nadogradnja trepavice , japansko iscrtavanje obrva Kako bi ste na jednom mestu imali potpuni tretman.  
Dodjite da ulepsamo vasu dusu. 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Cirikovacki Hair Style?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.