ATLAS SERVIS DOO

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Prednosti iz kupovina se odobravaju prilikom kupovine u prodajnom mestu Atlas 24h pomoć na putu na sledećoj lokaciji: Kornelija Stankovića 21 lok 9, 21000 Novi sad, ili telefonskim pozivom na broj +381 64 66 85 654.
Nije moguće ostvariti prednosti iz kupovina prilikom kupovine paketa usluga putem ostalih kanala prodaje kao što su: direktna prodaja, pozivanjem kontakt centra i kod naših brojnih partnera - agencija, prilikom registracije vozila.

Opis


Atlas pruža 24h pomoć na putu na teritoriji Srbije i Evrope, sa preko 200 strateški raspoređenih šlep-vozila širom Srbije i partnerskim programom sa asistentskom kućom AWP Austria (članica grupe Allianz) za teritoriju Evrope.
Svih šest Atlasovih paketa pomoći na putu prilagođeni su različitim tipovima i potrebama vozača, kao i suvozača.
Skoro decenijsko iskustvo i znanje koje nosimo iz oblasti pružanja pomoći na putu, prenosimo i na promovisanje i edukaciju bezbednosti dece u saobraćaju. Vodimo računa o udobnosti Vašeg putovanja i kada niste u svom automobilu, pružajući usluge rent-a-car i usluge transfera do i od svih aerodroma u regionu. Celu priču Vašeg putovanja upotpunjujemo ponudom naše turističke agencije B Trip.
Budite i Vi deo naše velike porodice, jer zaslužujete da se vozite bezbrižno! Atlas je na putu sa Vama.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ATLAS SERVIS DOO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.