Jelena Torma Pr Kozmeticki Salon Juventus JT

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Juventus je boginja mladosti kod starih Rimljana tako da su i tretmani lica koje radimo u salonu u cilju podmladjivanja. Čišćenje lica je prvi korak u poboljšanju kvaliteta kože i blistavom tenu. Zavisno od potrebe radi se individualno ili pre ostalih tretmana lica.
Tretman power hialuronic je tretman koji je kreiran korišćenjem fragmenata hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase kako bi dubinski hidrirala kožu, ali i zaštitila od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog uticaja spoljašnjih agresivnih faktora.
Fitopiling je preparat na bazi slatkovodnih algi, fitoplanktona i lekovitog bilja obradjen po spe ijalnoj tehnologiji. Tretman je namenjen masnim i problematicnim kožama, ima adstrigentni i seboregulatorni efekat. Rešava problem hipermigmentacija,ujednačava ten,ublažava izgled ožiljaka. Koristi se i kao antiage tretman.
Mezoterapija dermapenom je tretman lica koji ima dvostruko dejstvo. Prvo je samo mikropovredjivanje kože prilikom čega dolazi do obnove i sinteze kolagena i proteina i na taj način koža se regeneriše. Drugo dejstvo je dejstvo različitih koktela i seruma koji se ubacuju u zavisnosti od problema. Jedini tretman sa kojim ste sigurni da će koktel delovati tačno gde treba. Pogodan je kao antiage tretman,rešava bore,proširene pore, pigmentne fleke, popravlja tonus kožei hidrira na duži vremenski period.
Pored tretmana lica salon nudi usluge i korekcije obrva,depilacije i masaže. 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Jelena Torma Pr Kozmeticki Salon Juventus JT?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.