FLOW HOUSE D.O.O. NOVI SAD

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Na veoma atraktivnoj lokaciji u samom centru prelepog Novog Sada ceka Vas ugodan smestajni objekat, Flow House Centar. Bilo da ste poslovno ili zabavno posetili Novi Sad, kod nas cete sigurno uzivati i dobiti sve sto ocekujete, najbolju uslugu!Objekat Hostel FLOW HOUSE CENTAR se nalazi u Novom Sadu, na 20 minuta hoda od mesta održavanja Exit festivala, a u ponudi ima vrt i zajednički salon. Turistička organizacija Novog Sada udaljena je 700 metara od objekta. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.
Sobe u hostelu imaju radni sto. Svaka soba sadrži električno kuvalo i zajedničko kupatilo, dok pojedine poseduju i popločano dvorište. Sobe raspolažu i mikrotalasnom pećnicom.
Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 60 km od objekta Hostel FLOW HOUSE CENTAR.
Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Novi Sad.
Ovaj hostel je takođe ocenjen kao najisplativiji u gradu Novi Sad! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.
Hostel FLOW HOUSE CENTAR toplo dočekuje Booking.com goste od 25. jul 2018. 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera FLOW HOUSE D.O.O. NOVI SAD?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.