Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

Pored prodaje tu smo i da Vas posavetujemo...

Link za registraciju kojom ostvarujete stalne benefite na svu robu , da koristite posebne akcije kroz MyWorld, direktno u radnji ili dostavom na kucnu adresu

https://www.myworld.com/registration/partner/855514

Opis

GREEN CORNER obavlja kooperaciju u proizvodnji sadnica sa najpoznatijim beogradskim rasadnikom „REVA DVA“ koji ima višedecenijsko iskustvo iza sebe.
⇨ REVA DVA neguje dugogodišnju saradnju sa naučnim institutima. Veliki broj dugogodišnjih zasada u zemlji i inostranstvu podignut je sadnicama proizvodjača REVA DVA, čime se dokazuje kvalitet i zdravstvena ispravnost biljaka.
U ponudi su bezvirusne sertifikovane i standardne voćne sadnice, četinari, lišćari, ukrasno i lekovito bilje, saksije renomiranih proizvodjača, grnčarija, malč, sredstva za negu I zaštitu biljaka, supstrati za sve vrste biljaka, alati I prateća oprema za održavanje Vašeg komada prirode.
⇨ GREEN CORNER poseduje registrovanu poljoprivrednu apoteku. U asortimanu imamo i visoko kvalitetne veštačke biljke iz uvoza koje su namenjene onima koji vole zelenilo ali ne mogu ili nemaju uslova za rast prirodnih biljaka.
⇨ VIZIJA: Iznad svega želimo da budemo pouzdan poslovni partner prepoznat po visokom kvalitetu sadnog materijala, koji će kroz svoje aktivosti konstantno podizati nivo svesti društvene zajednice u vezi sa koristima ozelenjavanja kako za čoveka tako i za planetu uopšte.
⇨ MISIJA: Kroz angažovanje tima visoko stručnih kadrova posvećenih prirodi, obezbediti adekvatan asortiman sadnog materijala. Davati kupcima pravovremene i praktične savete u vezi sa negom i zaštitom bilja, kako bi osetili blagodeti zelenila u svakodnevnom zivotu.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Green Corner Doo Beograd?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.