Knjižara AFC LORO

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Brend PULSE bavi se proizvodnjom torbi, školskog pribora i kancelarijskog materijala.
Nastao je 2009. godine kao odgovor na nedostatak tržišne ponude kvalitetnih i istovremeno finansijski pristupačnih školskih rančeva. Deceniju kasnije, ne odustajemo od ideje funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade koji je prepoznat od strane potrošača.
Vrhunska izrada - Svi rančevi za školu Pulse rančevi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala za zagarantovanu dugotrajnost i udobnost pri upotrebi proizvoda. Poseduju “Reach” sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost materijala, što znači da se pri izradi koriste provereni materijali bez PVC-a koji zadovoljavaju sve EU standarde.
Funkcionalan dizajn - Svakodnevno radimo na unapređenju dizajna. Posebnu pažnju usmerili smo na funkcionalnost proizvoda i krajnje iskustvo potrošača što je prepoznalo i potvrdilo preko 200 000 zadovoljnih korisnika. U našoj ponudi mogu se pronaći vrhunski anatomski, školski, sportski, planinarski rančevi i druga oprema.
Garancija kvaliteta - Pulse torbe, rančevi i pernice imaju garanciju u trajanju od 2 godine na sve rančeve, torbe i pernice.
Garancija dobrih cena - kupci biraju Pulse opremu jer po optimalnoj ceni dobijaju proizvod vrhunske izrade koji garantuje dugotrajnost proizvoda.
Dostupnost - Tokom godina, razvili smo saradnju sa preko 200 prodavnica i knjižara u zemlji i regionu. Oni čine prodajnu mrežu zahvaljujući kojoj Pulse proizvode lako možete pronaći u svom gradu. Ukoliko želite da pogledate celokupan asortiman, posetite našu internet prodavnicu: pulseserbia.com/internet-prodavnica

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Knjižara AFC LORO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.