Akupunktura Ordinacija Dr Jevdić

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 Na tvoj iznos kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prve lipe. Navedena količina SP-a odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD .
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Dr Aleksandar Jevdić je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1999.godine sa prosečnom ocenom 9,51.
Edukaciju iz oblasti homeopatije je stekao u periodu 2004.-2008. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu (nemačka škola homeopatije, KME, prof dr Miloš Popović), Londonskom internacionalnom koledžu za homeopatiju (LICH) i homeopatskom centru Simillimum u Beogradu. Pohađao je seminare kod vrhunskih svetskih homeopata kao što su Jan Solten, Divia Cabra, Faruk Master, Mahes Gandi, Ramakrisnan, braća Segal itd.
Akupunkturu je završio 2008. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu na klinici za rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović (KME, doc dr Ljubica Konstantinović) i Internacionalnom anti-stres centru (IASC, akademik Antonije Skokljev).
Kvantnu medicinu i mikrotalasnu rezonantnu terapiju je završio 2008. godine u Srpskom lekarskom društvu (prof. Sergej Pantelejmonović Sitko, dr Zlata Jovanović-Ignjatić).
Od 2000. godine radi u Ordinaciji dr Jevdić u Vršcu.
2010. godine osniva sa kolegama LIFE ordinaciju u Zemunu.
Član je Srpskog lekarskog društva, sekcije za akupunkturu, aktiva kvantne medicine, sekcije za homeopatiju i Prvog srpskog udruženja za integrativnu medicinu. Član je Udruženja za unapređenje i primenu kvantne medicine “Quanttes“.
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je izdalo dr Aleksandru Jevdiću dozvolu za rad iz oblasti homeopatije, akupunkture i kvantne medicine avgusta 2009.godine.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Akupunktura Ordinacija Dr Jevdić?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.