VITTORIO'S BAKERY Pekara za pse

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

Cashback i Shopping Points prednosti iz kupovina se odobravaju samo za artikle iz Vittorio's Bakery proizvodnog progama.

Opis

Vittorio’s Bakery Vam nudi veliki izbor svežih, zdravih i ukusnih poslastica za pse po povoljnim cenama. Za rođendane, specijalne prilike ili uživanje bez posebnog razloga Vittorio’s Bakery priprema i torte po Vašoj porudžbini. Svi naši proizvodi se ručno izrađuju prema najboljoj tradiciji domaće kuhinje, od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka bezbednih za pse, bez upotrebe konzervanasa, aditiva, veštačkih aroma i pojačivača ukusa.
Da li je Vaš pas pravi gurman? Osetljiv je na pojedine prehrambene sastojke? Ne prijaju mu industrijske poslastice? Ima zdrastveni problem koji zahteva poseban režim ishrane? U partnerskoj firmi Vittorio’s Bakery ćete pronaći odgovarajuće poslastice i pružiti Vašem prijatelju neizmerno uživanje. Osim toga, pri svakoj kupovini tu su i Cashback i Shopping Points. Vittorio’s Bakery se raduje Vašoj poseti!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera VITTORIO'S BAKERY Pekara za pse?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.