Kinološko društvo POLET - obuka pasa

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Trudimo se da unapredimo savremene kinološke sportove u našoj zemlji kroz organizovanje utakmica i seminara sa renomiranim stručnjacima.
Program obuke i školovanja, odnosno dresura pasa, u Klubu se zasniva na poznatim i zvanično usvojenim standardima kao što su osnovna poslušnost, BH/ISP, IPO, ZTP / Koerung, Agility ali isto tako – ukoliko imate izložbene ambicije – kod nas se možete naučiti finoj veštini Ring prezentacije a svoju fizičku kondiciju, koncentraciju i telesnu koordinaciju dovesti do malog (ili čak takmičarskog) savršenstva kroz agility aktivnosti. I naravno, vaše znanje ćete uvek moći da proširite kroz organizovane Seminare sa vodećim svetskim radnim takmičarima i predavačima.
PROGRAM KURSA POSLUŠNOSTI
Program kursa poslušnosti obuhvata vaspitanje psa za život u gradu (poslušnost bez povodnika, osnovne komande, socijalizacija, neuzimanje hrane, ponašanje u javnim objektima itd), zatim elemente za polaganje BH ispita, osnovne elemente kao priprema za sport, prvenstveno agiliti.
AGILITI KURS
Ovo je jedan od najpopularnijih kinoloških sportova koji omogućava vlasnicima i njihovim psima da se u gradskoj sredini opuste, rekreiraju i pritom sjajno zabave. Cilj je da vodič pravilno usmeri psa kroz poligon sa preprekama pri čemu se ocenjuju i brzina i preciznost.
KURS TRIKOVA
Ukoliko želite da i Vaš pas postane zvezda u društvu, a niste sigurni kako da počnete sa učenjem trikova, ili imate psa punog energije i treba vam novi način da je usmerite i usput se zabavite, ovaj kurs je prava stvar za Vas.
Rally Obedience KURS
Rally traži od Vas i vašeg psa da radite kao tim kako bi ste savladali stazu sa označenim redosledom vežbi. Pojedinačne vežbe su iz domena klasične takmičarske poslušnosti i podeljene su prema teškoći na više kategorija. Sudija svaki put namešta drugačiju stazu, a ocenjuje se pre svega tačnost i preciznost obavljanja zadataka.
Sportske discipline
Sportska kinologija je široka oblast čiji je glavni cilj aktivna zabava kako vlasnika tako i pasa. Jedan od najpopularnijih psećih sportova je agility, u kome vodič I pas zajedno savladavaju niz prepreka pri čemu se ocenjuju preciznost i brzina. Pored ove postoji i niz drugih disciplina kao sto su: dog disc (frizbi), flyball, dog dancing...
Službene i radne takmičarske discipline
Iz obuke službenih pasa (pasa koji su nezamenljiva pomoć u radu vojske, policije, vatrogasne i gorske sluzbe) proizašle su radne takmičarske discipline – IPO, Mondioring, Schutzhund… Pojedini elementi ovih disciplina iskorišćeni su u strukturi BH ispita – ispita za gradskog psa.
Specifične radne discipline
Brojne rase pasa uzgajane su upravo zbog njihove korisnosti u obavljanju određenih zadataka, pa tako imamo pse ovčare, lovne pse, pse za vuču… Danas postoje razne discipline koje se oslanjaju na ove instinkte.


Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Kinološko društvo POLET - obuka pasa?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.