PUFFY STAR

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Salon za kućne ljubimce Puffy Star u Novom Sadu je pravo mesto za negu Vaših kućnih ljubimaca, bez obzira na rasu i veličinu. Ako je Vašim ljubimcima potrebno šišanje, sečenje noktiju, kupanje, tretman protiv buva... na pravom ste mestu. Frizure i higijenske tretmane radimo po želji vlasnika, a rado ćemo Vam dati i savet šta je najbolje za Vašeg ljubimca.

Salon za kućne ljubimce Puffy Star nudi usluge:

- Kupanja
- Šišanja
- Feniranja
- Tretmana protiv buva
- Vađenja krpelja
- Sečenja noktića
- Pranja zubića
- Čišćenja ušiju
- Trimovanja itd.

Uvek smo spremni za saradnju, a na Vama je da odlučite da li želite kompletan tretman, ili pak samo određene usluge poput kupanja i feniranja. Otvoreni smo za sve vrste dogovora, a sve u interesu naših i Vaših voljenih četvoronožaca.
Bilo da se Vaša kuca uvaljala u čičak ili prosto voli da izbegava kupanje pa joj se dlaka ućebala na krajevima, mi imamo rešenje za Vas. U svakodnevnom radu koristimo isključivo antialergijski šampon za štence koji je jednako efikasan i za negu odraslih pasa, jer nema iritacija i neželjenih reakcija. Nakon svakog kupanja važna je i upotreba regenatora. Tako se dlaka hrani i omekšava i omogućava da se i kasnije lako raščešljava. U salonu Puffy Star na raspolaganju Vam je regenerator renomiranog proizvođača „Sasha Riess“ u čijim ćete rezultatima jednako uživati i Vi i Vaš ljubimac.
Kvalitet naše usluge ogleda se i u tome što ćemo se potruditi i oko najnestašnijih kuca, tako da svi na kraju budemo srećni. Higijenski tretmane ljubimaca treba raditi sa puno pažnje, kako oni ne bi bili pod stresom i kako bi se navikli da sa uživanjem prihvataju neophodnu negu. Mi Vaše ljubimce ne vezujemo, ne sediramo, već radimo s ogromnim strpljenjem i ljubavlju prema njima, prateći svako njihovo raspoloženje i nivo spremnosti za saradnju.
Lepota i nega nisu samo zadatak za Vas, one su važan faktor i za pravilan rast i razvoj Vaših ljubimaca. Ponosno šetajte svoje ljubimce po parkovima mirišljave, sveže i zadovoljne uz pomoć ljubaznog osoblja Salona za ljubimce Puffy Star.
Vaše kuce mogu uživati u ulepšavanju na dve lokacije, zato je prilikom zakazivanja neophodno naglasiti u kom salonu biste želeli da se obavi tretman, u zavisnosti od toga da li Vam je bliža Rumenačka ulica ili Jozefa Marčoka. Posetite nas i pružite svom ljubimcu neophodnu negu.
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas veoma rado ćemo mi doći po Vašeg ljubimca i vratiti ga nakon obavljenog tretmana. Jer, Salon za kućne ljubimce Puffy Star tu je samo zbog Vas i Vaših ljubimaca.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera PUFFY STAR?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.