Apoteka ŽIVANOVIĆ

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Zdravstvena Ustanova Apoteka Magistra Živanović, osnovana je 2011. godine. Naš tim profesionalaca se svakoga dana stručno usavršava kako bi na najbolji mogući način odgovorili svom pozivu.
Kod nas je moguće kupovati i online uz dostavu pod određenim uslovima.

CILJ: Kao prvobitan cilj naše ustanove postavili smo prevenciju bolesti i očuvanje ljudskog zdravlja. Pa upravo krećući se ka tom cilju, naše ljubazno i profesionalno osoblje će uvek biti voljno da Vas informiše o najsavremenijim medicinskim sredstvima/lekovima za prevenciju ili lečenje.
MISIJA: Kvalitetnim i predanim radom i stalnim usavršavanjem želimo da možda malim ali hrabrim iskorakom, pokažemo našim sugrađanima da smo profesionalci u službi Vašeg zdravlja i zdravlja Vaše porodice. Tu smo da ponudimo uslugu PLUS.
VIZIJA: Da Vas ohrabrimo da nam se obratite, popričate sa nama, da nam pomognete da za Vas pronadjemo preparat koji će Vam zaista pomoći. Jer samo zajedno možemo očuvati zdravlje i prevenirati bolest.
Asortiman naše apotekarske ustanove je koncipiran tako da u potpunosti može da zadovolji potrebe svih naših klijenata.
Apoteka Magistra Živanović nosi znak Apoteke PLUS A+ i predstavlja podršku više i poseban način brige o korisnicima usluga apoteka.


https://www.apoteka-zivanovic.rs/

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Apoteka ŽIVANOVIĆ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.