Hotel Fontana Novi Sad

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Hotel Fontana sa tri zvezdice
Novi Sad, Nikole Pašića 27
Uživajte i odmorite se, u centru Novog Sada. Za Vaše vozilo smo obezbedili parking u našoj garaži, a za Vas lepe i udobne sobe, sa klimom, kupatilom, TV-om i mini barom. U cenu noćenja uključen je doručak i boravišna taksa.
Cena parkinga iznosi 600 dinara po danu.
Svim gostima na raspolaganju je besplatan wifi internet. Izaberite jednokrevetnu, dvokrevetnu, trokrevetnu, četvorokrevetnu sobu, ili apartman za 5 ljudi, koje su naši gosti na booking.com sajtu ocenili ocenom 9 od 10.
Posetite nas i uživajte u udobnim, urednim i luksuznim sobama u centru Novog Sada.

Restoran Fontana se nalazi u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i centralnog gradskog trga. Idealna lokacija, prijatan enterijer i bašta puna zelenila sa fontanom ovaj restoran čini izuzetnim i jedinstvenim.
U okviru objekta, osim sale za ručak i večeru, nalazi se kafić gde možete popiti kafu i razna bezalkoholna i alkoholna pića. Restoran pruža na raspolaganje zasebnu svečanu salu (kapaciteta do 170 zvanica) za razne vrste proslava (svadbe, krštenja, rođendane) kao i poslovne sastanke i seminare. Za proslave rođendana, svadbi, punoletstva koncipiranih kao žurke sa DJ-om, možete odabrati klub-diskoteku u prostoriji ispod restorana.
Objekat ima privatnu garažu i komforne i udobne sobe za usluge hotelskog smeštaja.
Meni je koncipiran na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća kao i ukusnih poslastica. 

Iako je ovo restoran sa velikom tradicijom (radi od 1987. godine) kroz godine poslovanja unosimo moderne tokove u enterijeru i gastronomiji. Hedonistički doživljaj idealnog spoja bogate i raznovrsne kuhinje, vina i jedinstvenog ambijenta učinice da uživate svim čulima.

BIZNIS SALA:
Nova sala u restoranu-hotelu Fontana pogodna je za organizovanje vaših poslovnih i privatnih događaja.

Klimatizovan prostor elegantnog enterijera pruža udobnost i potreban mir za održavanje poslovnih sastanaka.
Sala je opremljena zvučnicima, mikrofonom, wi-fi, projektorom, platnom širine 2.40cm, ful hd smart tv-om 60′, laptopom, flip chartom.
Prostor je moguće prilagoditi (smanjiti ili proširiti) u zavisnosti od potrebe i želje, tako da bude primeren za 10 kao i za 180 osoba.
Po dogovoru, hrana i piće mogu se poslužiti u odgovarajuće vreme (hladan bife, švedski sto, klasičan meni…).

Više informacija možete pronaći na našem web-sajtu, na adresi:
https://www.restoranfontana.com/

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotel Fontana Novi Sad?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.