ProCar Security

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Bilo da je u pitanju video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa ili neka od naših ostalih usluga, PROCAR SECURITY će vam predložiti najbolje i najoptimalnije rešenje za vaš poslovni ili stambeni objekat.Sva radna mesta su opremljena sa potrebnom tehnološkom opremom za izradu, montažu i ugradnju .
Firma Procar security se osim toga bavi montažom opreme za ozvucenje i klimatizaciju, prodajom i servisiranjem računara, računarskih mreža i izradom sajtova.
Kao zastupnici nekoliko stranih firmi obezbedili smo odgovarajući magacinski prostor i uslove za servisiranje njihove opreme.
DVR snimači ili digitalni video rekorderi predstavljaju sastavnu komponentnu sistema za video nadzor i snimaju na hard disku sve što kamere za video nadzor zabeleže.
Prilikom kupovine DVR snimača najbitnije je obratiti pažnju na broj ulaza koji ima. Naime, broj ulaza, treba da bude isti sa brojem kamera koje vezuje. Poželjno je da ima i veći broj ulaza, kako bi se izbegla kupovina novog digitalnog video rekordera ukoliko se doda još neka kamera. 
DVR snimači se koriste kod analognih sistema za video nadzor.
Pored svoje osnovne funkcije, snimanja, DVR snimači se prave tako da mogu da zadovolje i dodatne potrebe, kao što su na primer snimanje zvuka pored video (poseduju dodatne audio ulaze).

Infra red kamere (Ir kamere) imaju ugrađene infracrvene diode na kameri za video nadzor koje im dodatno pojačavaju svetlost i omogućuju snimanje u potpunom mraku. Domet IR kamere zavisi od dometa dioda koje su u nju ugrađene.
IR kamere se kombinuju sa funkcijom za dan/noć snimanje. Dan/noć tehnologija podrazumeva automatsko prebacivanje na crno-beli režim rada kada svetlost postane slabija.
Pravilan izbor kamere je takođe sastavni deo naše usluge. Ukoliko želite da snimate spoljašnji prostor potrebno je voditi računa da je kamera otporna na vlagu, na udarce kao i da ima mogućnost snimanja u mraku. IR kamere su idealne za to. 
Analogne kamere- dom kamere, box kamere, PTZ kamere
Oprema za video nadzor
Kamere uživo
U ponudi ima veliki asortiman interfona, poznatih svetskih firmi, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog Italijanskog dizajna.
Protivprovalni sistemi - alarmi
Osnovna funkcija ugradnje protivprovalnih sistema - alarma je zaštita imovine. Ona se obezbeđuje pravilnom procenom bezbednosne situacije na samom objektu i analizom svih mogućih načina ugrožavanja objekta i imovine. Na osnovu toga se donose odgovarajući zaključci - koje mere, postupke i tehniku treba upotrebiti radi ostvarivanja maksimalne zaštite imovine. Posle detaljne procene, ugradnja alarma je završna faza.
Ugradnja opreme za protivprovalne sisteme - alarme
Visoka pouzdanost sistema obezbeđuje se kvalitetnim izborom opreme, pravilnim rasporedom elemenata alarmnog sistema i, što je veoma bitno, kvalitetnom ugradnjom sistema.
Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena
Sistem kontrole pristupa
Sistem kontrole pristupa omogućuje kontrolu zaštićenih prostorija,objekata ili delova objekta, gde mogu boraviti samo ovlašćena lica, a pritom da se evidentira njihova prisutnost i vreme boravka u tim prostorijama. Bez kljuceva.
Okončajte sigurnosnu noćnu moru prouzrokovanu gubljenjem ključeva i pravljenjem njihovih duplikata. Izgubljene kartice možete odmah označiti kao "Ukradeno", "Zatureno" ili "Nevalidno"
Prednosti kontrole pristupa
Fleksibilnost - Privilegija pristupa se može modifikovati “on-line” bez izdavanja novih ključeva. Posetiocima se može garantovati pristup u sekundi u okolnostima dozvoljenog, privremenog pristupa.
Pojačano nadgledanje - Ako pratite kretanje odredjenih pojedinaca, dobijate o tome dnevni izveštaj. Praćenje i posmatranje u visoko rizičnim oblastima.
Sistem evidencije radnog vremena
Sistem evidencije radnog vremena omogućava Vam da imate kompletan uvid i administraciju o radnom vremenu Vaših zaposlenih.
Prednosti sitema evidencije radnog vremena:
Sistem evidencije radnog vremena može napraviti velike uštede svakom preduzeću i uneti red u poslovanje iz više razloga:
- računanje radnog vremena je zamenjeno automatskim
- povećana je radna disciplina
- povećanje radne discipline dovodi do povećanja produktivnosti, manjeg kašnjenja i izostajanja sa posla
- zaposleni imaju jasan uvid u spisak svojih odlazaka i dolazaka
- otklanja se svaka sumnja oko broja sati provedenih na radnom mestu
- poslodavcu je omogućen jasan i nedvosmislen uvid u listu dolazaka/odlazaka, tj. prisutnosti na poslu
Firma PROCAR SECURITY u ponudi imamo i ambijentalna ozvučenja za razne vrste objekata:
ozvučenje za hale (muzika za radnike i davanje obaveštenja)
ozvučenje za poslovne objekte (kancelarije sa ambijentalnom muzikom)
ozvučenje za spoljne ambijente (igrališta, stadioni, amfiteatri, itd.)
ozvučenje za škole (za davanje važnih saopštenja)
Pored ozvučenja, nudimo i kvalitetna pojačala i zvučnike. Zvučnike možete kombinovati i prema enterijeru i ambijentu (ugradni u plafon, nazidni u više verzija, spoljni vodootporni, stubni, itd)
Firma PROCAR SECURITY se bavi distribucijom, montažom i servisom svih vrsta sobnih klima uredjaja.
Nudimo kompletnu uslugu, od pregleda prostora do dostave klima uredjaja, montaže i periodičnog pregleda (SERVISA)
Prodajemo i montiramo isključivo klima uređaje za koje Vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku. Garancija na uređaje montirane od strane naših servisera je do 5 godina , uz redovan godišnji servis.
Naša firma je proširila oblast delovanja i pružanja usluga i na IT sektor. Naša osnovna ideja je da malim i srednjim preduzećima, koja nemaju potrebe za stalno zaposlenim IT stručnjakom ponudimo outsourcing podršku kroz ugovor o održavanju IT sistema. To znači da imate samo jedan broj telefona koji treba da pozovete bez obzira na vrstu problema.


U cilju kompletiranja svoje ponude odnosno želje da udovoljimo svim potrebama naših korisnika, ProCar je počeo i sa prodajom i servisom računara i prateće opreme.
Bez obzira da li Vam je potreban desktop računar, notebook, radna stanica ili server, telefonske centrale kao i aktivna ili pasivna oprema za Vašu mrežu, firma PROCAR SECURITY može Vam ponuditi adekvatno rešenje koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe.Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ProCar Security?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.