SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DRENOVAC

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Prva privatna porodična specijalistička ordinacija, koja ima bogatu istoriju, sa razlogom važi za najbolju u Kruševcu. Od samog osnivanja ordinacije ova stomatološka ordinacija niže uspehe, a svojim pacijentima pruža vrhunsku uslugu.
Naš tim čine stručnjaci iz različitih oblasti stomatologije, svako ponaosob, pažljiv i profesionalan prema svojim pacijentima na čelu sa dr Mićom i dr Ivanom Drenovcem. Svoju reputaciju jedne od najboljih stomatoloških ordinacija izgradili smo dugogodišnjom tradicijom i iskustvom. Svi su pacijenti su dobrodošli na konsultacije gde se trudimo da uvažimo vaše želje i predložimo najbolje moguće rešenje. Motivacije su nam zadovoljni pacijenti i njihov osmeh je naša najbolja reklama.
Naša misija je da spojem tradicije, iskustva i savremenih metoda, svojim pacijentima obezbedimo najbolji mogući tretman i time formiramo odnos koji će biti zasnovan na dugoročnom poverenju.
Naša vizija je da budemo sinonim za najbolju stomatološku ordinaciju koja brine o zdravlju zuba cele porodice, na teritoriji Rasinskog okruga.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DRENOVAC?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.