SPORT AKTIV

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, Body building-a, kao i program Cardio fitness-a. U posebnu grupu spadaju vrste kolektivnih vežbanja “Body Condition”, “High Low”, sportski aerobik, klasični aerobik…
Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, mi ćemo Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Naš stručni kadar sastavljen je od najboljih studenata sa fakulteta za fizičku kulturu i sportske akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor sportske akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik teretana „Sport Active“.
PROGRAMI
 Početnik u teretani
 Kružni trening za žene
 Kružni trening za muškarce
 Tonizacija mišića i smanjenje telesne mase
 Napredni trening za muškarce
 Trening sa maksimalnim težinama
 Trajanje pauze
Ponosni smo na uslove i atmosferu koja vlada u klubu. Znamo da je zdrav život mnogo više od samog vežbanja. Potrebno je da se osećate prijatno, hranite zdravo i uz sve to i dobro zabavljate. Pored kvalitetnog rada cilj nam je da naši članovi budu inspirisani za napredovanje i redovan trening i na taj način postanu zadovoljni član naše sportske porodice. Zbog toga težimo i neprestano radimo na proširenju aktivnosti i poboljšanju opštih uslova za rad i boravak u našim centrima.
ZDRAVA ISHRANA
 Zdrava dijeta za brzu regulaciju težine
 Tablica kalorija
 Idealna težina
 Ishrana pri napornim treninzima
 Povećanje čiste mišićne mase-plan ishrane
 Laka dijeta
 Dijeta protiv celulita
Dobrodošli!
Vaš „Sport Active“

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SPORT AKTIV?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.