Health Garden

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Firma je osnovana u nameri da na jednom mestu spoji proizvođače zdrave hrane, pa je tako nastala mala radnja u ul. Cara Dušana 40, Novi Sad, 21000 Srbija, u kojoj možete da pogledate, probate i informišete se o određenom proizvodu koji Vas zanima. Sledeće nastaje ovaj portal, za ljubitelje online kupovine ( jer smo svesni brzog načina života ) na kojem ćete moći da vidite, kupite i saznate sve o proizvodima i proizvođačima sa kojima sarađujemo. Moći ćete da pratite naš rad, vidite naše timove i saradnike, saznate sve ono što je novo na tržištu a i kod nas pre svega.
Potrudićemo se da budemo uvek u trendu, bićemo kreativni i brzi u poslu, kako bi Vi kao krajnji kupac bili što zadovoljniji. Moći ćete da pitate sve što Vas zanima o proizvodima, moći ćete lako da kupujete, a potrudićemo se da ponuda bude što veća,a kvalitetna hoće svakako.
Pogledajte naš sajt, kupite nešto, obradujte sebe ili nekog svog bliskog dobrim proizvodom, a za sve sugestije nam pišite slobodno.
Srdačan pozdrav od malog, ali zdravog tima HEALTH GARDEN
Naš tim koji živi i radi u skladu sa prirodom, a ljubavi prema drvetu nas je uvela u čaroban svet izradivanja raznih poklona od drveta, polica i držača za flaše za dom ili restoran, izrade setova za ulje, gajbica koje su i naš zaštitni znak. Za vas, vaš dom, restoran ili poklon dizajniramo i izradjujemo sve što osmislite!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Health Garden?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.