VIDEOMONT DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% 6 - Kamere i dodatna oprema
  • 1% Cashback + 6% Paketi opreme
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Videomont - u ponudi imamo opremu za video nadzor, alarmne sisteme, protivpožarne sisteme, kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena, kapije i rampe, audio i video interfone, audio opremu…sve na jednom mestu uz garanciju kvaliteta i podrške. Pored prodaje opreme za tehničku bezbednost Videomont nudi usluge projektovanja, procene rizika i izvođenja sistema tehničke zaštite.

eShield monitoring centar je posebna usluga koju imamo u ponudi - alarm i video monitoring vašeg objekta 24/7.

Videomont je posvećena mlada firma koja svojim radom i iskustvom želi da se pozicionira na tržištu opreme za tehničku bezbednost kao jedna od prvih instalaterskih firmi koja poseduje sve neophodne licence za projektovanje, montažu, izvođenje i procenu rizika, uz fokus na ljude i njihove potrebe. Nudimo mogućnost plaćanja platnim karticama Banca Intesa (beskamatno plaćanje na rate - do 12 rata) kao i čekovima građana. PORED SVEGA - sada su tu i Cashback i Shopping Point mogućnosti pri svakoj vašoj kupovini! Očekujemo vaš poziv!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera VIDEOMONT DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.