ANASTASIJEVIĆ ENTERIJERI

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Osnovna delatnost kamenorezačke radnje Anastasijević i sinovi je izrada nadgrobnih spomenika, enterijera i eksterijera od mermera i granita, kao i obrada i postavljanje mermera i granita u građevinarstvu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših majstora, velikom izboru kvalitetnih materijala, kao i najsavremenijim mašinama za finu obradu materijala, brzo i pouzdano odgovaramo na sve izazove koje postavite pred nas. Naš proizvodni pogon smešten je u Aranđelovcu, u ulici Aranđelovački put 26, dok eksponate možete pogledati u našem izložbeno-prodajnom salonu koji se nalazi na Novom Beogradu, u Surčinskoj ulici, broj 9r. U skladu sa Vašim željama, zahtevima i mogućnostima, možemo Vam ponuditi veliki izbor prirodnog kvalitetnog kamena, koji će spretne ruke naših majstora pretvoriti u pravo umetničko delo. Anastasijević i sinovi kamenorezačka radnja nudi Vam sledeće usluge: -Uređenje enterijera
Stepenice od granita i mermera
Kupatila od granita i mermera
Kuhinje od granita i mermera
Podovi od granita i mermera
Šankovi od granita i mermera
Radne ploče od granita i mermera
Prirodni kamen (dekorativni)
-Uređenje eksterijera
Terase od granita i mermera
Okapnice od granita i mermera (Podprozornici)
Stepenice spoljne od granita i mermera
Ograde od granita i mermera
Staze od granita i mermera
Balusteri od granita i mermera
Prirodni kamen (dekorativni)
-Izrada spomenika
Spomenici od granita i mermera
Gravirane i keramičke slike
Gravirana i metalna slova
Izrada vazni i svećnjaka
Restauracija postojećih spomenika
Uređenje grobnica
Zahvaljujući saradnji sa vodećim domaćim proizvođačima, kao i svim poznatijim uvoznicima mermera ili granita, radnja Anastasijević i sinovi klijentima nudi najkvalitetniji kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na tržištu. U našem radu koristimo najsavremeniju tehnologiju, koju prati visoka stručnost što garantuje ispunjenje svih Vaših želja i zahteva po pitanju dimenzija i zahteva, u najkraćem mogućem roku. Takođe, sve naše proizvode isporučujemo na teritoriji Balkana. Kroz višegodišnje iskustvo stekli smo kvalitetno znanje i veštine neophodne u ovom poslu. Kako bismo Vam ponudili samo najbolje i najkvalitetnije proizvode, konstantno pratimo forme, dizajn i iskustva sa vodećih svetskih izložba, sajmova i seminara. Rezultat svega toga su nove ideje pretočene u najlepše proizvode od granita i mermera. Posetite nas i osetite snagu i lepotu koju oni pružaju. Anastasijević i sinovi kamenorezačka radnja. Priroda stvara kamen, voda ga oblikuje, a mi mu dajemo život.
https://www.facebook.com/granitimermer.rs/
https://granitimermer.rs/

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera ANASTASIJEVIĆ ENTERIJERI?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.