Specijalna ginekološka bolnica "Gins"

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

DOBRODOŠLI U GINS BOLNICU
Mi gradimo čvrste veze negujući vaše poverenje

Kombinujemo profesionalnu zdravstvenu negu sa prvorazrednim rezultatima, a pre svega sa orijentacijom na individualni pristup i razumevanje ličnih potreba pacijenata.

ZAŠTO DA NAS IZABERETE?
Zato što imamo prijateljski i lični pristup svakom pacijentu
Zato što imamo višedecenijsko iskustvo
Zato što imamo najpovoljnije cene, prilagođene uslovima u kojima živimo
Zato što govorimo više stranih jezika
Zato što poštujemo privatnost naših pacijenata i preglede zakazujemo u razmaku od jednog sata, a na zahtev pacijenata nudimo i ” praznu” čekaonicu
Zato što raspolažemo ugodnim radnim prostorijama, čekaonicom i velikim parkingom za naše pacijente

Opis

O NAMA
Specijalna ginekološka bolnica GINS osnovana je 2016 godine, a postala je prepoznatljiva po osnivaču dr.sc.med Nadi Tabš, prvim kliničkim embriologom u Srbiji, u bivšoj Jugoslaviji i njenom tri decenijskom radu u oblasti humane reprodukcije. Bila je u timu koji je bio začetnik i utemeljivač vantelesne oplodnje u Kliničkom centru Vojvodine i bezmalo tri decenije ( od 1988-2010 ) jedini embriolog u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV. Za to vreme svojim neumornim radom, znanjem i posvećenošću aktivno je doprinela da na svet dođe više hiljada dece.
Od 2010, pored rada u Laboratoriji za vantelesnu oplodnju, aktivno je radila na edukaciji i osposobljavanju mladih embriologa u Srbiji. Objavila je veliki broj stručnih i naučnih radova, bila predavač po pozivu na mnogim naučnim i stručnim skupovima. U dva mandata (2 x 4 godine), bila je predstavnik Srbije u Evropskom udruženju za fertilitet i sterilitet-ESHRE i jedan od prvih sertifikovanih senior embriologa od strane ESHRE u Srbiji. Počasni je predsednik Udruženja embriologa Srbije


NAŠ TIM
Ništa manje se ponosimo i sa našim suvlasnicima i suosnivačima Dr Nohadom Tabšom, omiljenim novosadskim ginekologom, a posebno dr.sc.dr Dunjom Lončar, specijalistom ginekologije i akušerstva i subspecijalistom fertiliteta.
Naravno ponosni smo i na sve ostale naše saradnike, vrhunske specijaliste i subspecijaliste


GINS BOLNICA
Neprestani proces obrazovanja i obuke


ČEKAONICA GINS
Našim pacijentima kojima je privatnost na prvom mestu nudimo uslugu: privatnost + (prazna čekaonica). Preglede zakazujemo u razmacima od jednog sata.
Imamo mesečne veoma povoljne akcije, kao i paket usluge iz raznih oblasti ginekologije, akušerstva i urologije
Organizujemo i kućne posete, posebno porođenih žena ( skidanje konaca, toaleta rane, nega doilje..) kao i trudnica sa visokorizičnim trudnoćama.
Našim trudnicama veoma povoljno obezbeđujemo CTG tokom vikenda ( subotom i nedeljom kada domovi zdravlja ne rade)


Odlikuje nas:
– Neprestani proces obrazovanja i obuke
– Moderna tehnologija i postupci
– Lična posvećenost i požrtvovanost

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Specijalna ginekološka bolnica "Gins"?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.