Caffe The Sting

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Renomirani "Caffe the Sting", na severnoj, ali osunčanoj, tribini stadiona Vojvodine, postoji već, dugih i srećnih, 23 godine. Tokom tih proteklih godina prošle su mnoge vesele generacije mlađih i starijih ljudi, između ostalih i Grka, Kubanaca, košarkaša, taksista, autolimara, direktora, muzičara, fotomodela, studenata, odbojkaša, blejača i svakojakih drugih ljudi različitih profila. Ovde su proveli najlepše trenutke tokom vrelih letnjih dana i još vrelijih letnjih večeri u jedinstvenoj bašti kafea na dva nivoa, kao i u zatvorenom, ali uvek za svakog otvorenom i toplom ambijentu tokom zimskog perioda.
Na daleko su čuveni dočeci Novih Godina uz bogate trpeze (kakve nemate ni kod kuće), promocije koktela i šutera, zatim žurke za old-timere i večite disco manijake, kao i najluđe karaoke večeri, ali i nezaobilazne kvalitetne svirke.
Takodje, da slučajno ne zaboravimo, u toku celog dana se pije dobra kafa i okrepljujuće kuvano vino, dok ni veliki izbor čajeva ne smemo prećutati!
Za kraj moramo pomenuti da se i pored ogromnog izbora domaćih i stranih piva, još uvek nismo uobrazili, pa dobrim pivopijama, uz pivo služimo osmeh i kikiriki! Živeli i dobro nam došli!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Caffe The Sting?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.