BIOSKIN & BIOCLEAN NOVI SAD

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Obavezna rezervacija termina putem telefona ili viber poruke na 065 22 573 22
Plaćanje isključivo u gotovini.

Opis


U formi centra za lepotu i harmoniju u životu, koristeći moć prirode da poboljša lepotu i zdravlje, primenjujemo koncept nege lica i tela u koji je utkana ljubav, znanje iz kozmetologije i kvantne fizike i iskustvo tima kozmetičara i terapeuta, što garantuje dobre rezultate i vrhunsko uživanje. U prijatnom ambijentu Bioskin studija možete negovati svoje lice, oblikovati telo tretmanima za mršavljenje ili anticelulit procedurama, uživati u različitim vrstama masaže i nezi ruku i stopala, možete uraditi analizu funcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu i upoznati tehnike lečenja, opuštanja i otpuštanja putem Reiki ili Bars tretmana, Theta healing tehnike, Bowen tehnike, Gu sha tretmana, floriterapije, proći kroz proces regresije i regresoterapije, konsultovati se u vezi Feng shui uredjenja prostora iuz to ostvarivati Cashback i Shopping Points pogodnosti.
Prostor u kome radimo se nalazi u centru grada i kreiran je tako da s jedne strane bude oaza mira, mesto za opuštanje, a sa druge strane mesto susreta, razmene iskustava i znanja, pa kao partnerska firma želimo dobrodošlicu svim korisnicima i partnerima Cashback-a.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BIOSKIN & BIOCLEAN NOVI SAD?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.