SZR Mozaik

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Zahvaljujuci profesoru Spasoju Vlajicu i njegovim redovnim predavanjima u Valjevu poceo sam prvo razmisljati a zatim i otkrivati sirine i dubine PROSTRANSTAVA koje nose zajednicko ime - ENERGIJA.
Sva znanja koja sam sticao otkrivala su mnogo sire istine od onih kojima smo uceni - ne samo teorijske vec su se potvrdjivala u stvarnom zivotu. Kruna tog perioda je REKONEKCIJA i pocetak mog prakticarskog rada sa energijama. Rekonekcija mi je donela jednu neopisivu smirenost, jedan pogled na zivot i desavanja sa jedne znatno vise tacke posmatranja odakle se vidi znatno sira slika svega. Kao prakticar koji radi sa klijentima imam to zadovoljstvo da svima koji osete da je dosao trenutak da naprave korak vise u zivotu - putem tretmana rekonekcije to i priustim. Vidljivi rezultati i veliki broj zadovoljnih klijenata samo potvrdjuju ispravnost odluke ulaska u svet energija koje nose ime REKONEKCIJA.
RADIESTEZIJA je bila moja davna zelja ali sam shvatio da tek kad sam dovoljno psihicki stasao tj. sazreo za tako nesto da su mi se njena vrata tad i otvorila. Znam mnogo tehnika, metoda, citao sam o mnogima ali osnov energetskog rada je upravo Radiestezija. Zasto? Moze covek biti vrhunski u bilo kojoj oblasti nauke, medicine, umetnosti, vrhunski u poznavanju energetskih metoda, u bilo kojoj oblasti zivota ali ako ti je radno mesto ili mesto spavanja (pre svega) izlozeno jakim geopatogenim, kosmickim i elektromagnetskim zracenjima koja ne vidimo niti jasno osecamo ali koja itekako deluju na nase celije ako smo duzi vremenski period njima izlozeni pa ih osetimo tek kad su posledice poput bolesti vidljive - vracamo se na pocetak, tj. trazimo uzrok. Upravo Radiestezija pruza mogucnost detekcije i eliminisanja uzroka potencijalnih patogenih stanja. Kao prakticar radiestezije izlazim na teren, radim detekciju svih vrsta nejonizujucih zracenja u zivotnom i radnom prostoru i preporucujem sredstva zastite. Nazalost, za sada je vecina onih koji zovu sa vec uspostavljenim dijagnozama od strane medicine tako da se stvari samo potvrdjuju na terenu. Zato je RADIESTEZIJA odlicna preventiva jer njom se mogu otkloniti izuzetno jaki a nevidljivi uzroci narusavanja zdravlja kako ljudi, tako i zivotinja i biljnog sveta.
Na kraju, opisujuci metode koje cu promovisati na ovoj stranici, mogu iskreno reci DA SVAKOGA U SVAKOM TRENUTKU MOGU POGLEDATI U OCI sto se ovih metoda tice jer DA NEMA VIDLJIVIH I IZUZETNIH REZULTATA SIGURNO SE NJIMA NE BIH NI BAVIO.
Prakticar metode rekonekcije, prakticar metode rekonektivnog isceljivanja, prakticar radiestezije (za sve posedujem validna dokumenta). Uvek spreman da popricam o iskustvima, da dam savet ili preporuku ako je u domenu mog (sa)znanja, da cujem i naucim nesto novo jer svaki covek je nova zivotna lekcija. Iskreno zahvalan svima koji su mi do sada ukazali poverenje za neku od metoda koje praktikujem a isto tako zahvaljujem i svima koji jos razmisljaju i tek treba da me pozovu. Na raspolaganju. Zahvaljujem.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SZR Mozaik?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.