Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Restoran se nalazi okružen mnoštvom zelenila u mirnoj idili parka. Dizajn enterijera i bašte prilagođen je prijatnoj atmosferi i uživanju u raznovrsnoj ponudi kulinarskih specijaliteta. Sa zadovoljstovom Vas obaveštavamo da držimo širom otvorena vrata svim gostima željnim dobre gastronomske ponude i prelepog ambijenta. Dok uživate u svojim omiljenim jelima i pićima, naš restoran je idealno mesto da provedete savršeno vreme sa porodicom, društvom, poslovnim saradnicima... Delikatan izbor muzike, kao i opuštajuća unutrašnjost restorana, upotpuniće Vaš doživljaj, i verujemo, doprineti da nam ponovo dođete u posetu.
Uz sve pružamo Vam i mogućnost proslavljanja Vama važnih datuma i događaja.
Hladna i topla predjela, doručak, ručak ili večera, dezerti, najukusnije delicije spremljene po domaćim i internacionalnim receptima. Naš restoran nudi jela internacionalne, domaće i kuhinje Balkana. No, tu je i jedan deo jela spremljenih prema retkim ili originalnim receptima, čija će Vas raznolikost i bogatstvo rafinirano izbalansiranih ukusa, sigurni smo, prijatno iznenaditi. Pića, raznovrsna, od ovdašnjih i većinom poznatih, preko evropskih i svetskih, do onih napravljenih tradicionalnim načinima u pecarama i podrumima naših renomiranih proizvodjača, pružiće Vam priliku da izaberete baš ono koje će dati poseban ton Vašem uživanju. U izboru jela i pića, stoji Vam na usluzi naše pažljivo odabrano osoblje.


 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SCENARIO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.