Astra Tours 021

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Turistička agencija "ASTRA TOURS 021" se nalazi u centru Novog Sada, ulica Stražilovska br.35. Svoje poslovanje zasniva na organizovanju grupnih i individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu, a takođe se bavi prodajom avio i autobuskih karata, organizovanjem đačkih ekskurzija i jednodnevnih izleta. Imamo nekoliko hotelskih rezervacionih sistema koji Vam pružaju mogućnost rezervisanja preko 60.000 hotela širom Sveta.
Kod nas radi mladi tim školovanih profesionalaca, koji su tu da Vam daju sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju Vašeg putovanja. Odlikuje nas entuzijazam i predanost turističkom pozivu, što ćete i sami zaključiti kada stupite u kontakt sa zaposlenima "ASTRA TOURS 021"-a 

U prostorijama "ASTRA TOURS 021"-a se trudimo da Vam pružimo dobru uslugu kako biste se osećali maksimalno prijatno, jer ne zaboravite Vaš odmor i putovanje počinje onog trenutka kada prvi put uđete kod nas u agenciju, a završava se onda kada nam po povratku sa puta kažete: "Hvala bilo je divno". Tada mi znamo da smo ispunili našu dužnost.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Astra Tours 021?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.