STARKIN AQUAZOO SHOP

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Postanite članovi Aqua zoo shop kluba i ostvarite dodatne popuste od 7%,12% ili 15% na celokupan asortiman u našoj radnji.

Opis

Divan kutak koji će sigurno zavoleti svi ljubitelji životinja nalazi se na adresi Maksima Gorkog 25 u Beogradu. U pitanju je Aqua Zoo Shop. Naša želja je da Vašim kućnim ljubimcima pružimo sve što im je potrebno da budu zdravi, negovani i siti, pa smo odlučili da Vam na jednom mestu obezbedimo sve ono što Vam je potrebno. Kod nas ćete naći proizvode i opremu za Vaše:
• Mace;
• Kuce;
• Ptice;
• Ribice;
• Konje;
• Reptile
• i druge kućne ljubimce.
Uz njih je naš život lepši srećniji, ali to ne znači da im moramo baš u svemu povlađivati. Kuce su poznate po tome da svojim tužnim pogledom mogu da od svojih vlasnika izmame koje parče čokolade ili neki drugi slatkiš, ali svi znamo da slatkiši nisu dobri za naše kućne ljubimce. Iz tog razloga spremili smo širok asortiman hrane za Vaše životinje. Psi mogu uživati u ukusnoj PLATINUM adult chicken hrani koja sadrži visokokvalitetne prirodne i zdrave sastojke. Za mace imamo hranu čuvenog brenda Lara, koji misli na Vaše ljubimce i obezbedio im je mogućnost da uživaju u hrani koja će biti savršena za njih. Bilo je da reč o macama normalnih aktivnosti ili gojaznim macama koje žive u stanu, u našem Zoo kutku naći ćete hranu koja će Vam pomoći da mačke održe idealnu težinu, čak i posle sterilizacije ili kastracije. Moramo pomenuti da kod nas možete naći i Prestige hranu za ptice, Cavalor hranu za konje, kao i Atman pumpe, grejače i kanister filtere za akvarijume. Ukoliko su Vam potrebni saveti kako da Vaši ljubimci budu zdravi i srećni možete se obratiti ljubaznom osoblju Aqua Zoo Shop-a koje će Vam pružiti vredne savete. Posetite nas i na jednom mestu nađite sve za Vaše kućne ljubimce. Radno vreme:


Pon-Pet: 9 - 21h
Sub: 9 - 20h
Ned: 9 - 15h 
Više o nezi, zdravlju i ishrani Vaših kućnih ljubimaca potražite na našem sajtu: aquazooshop.rs i putem naše Facebook stranice: www.facebook.com/aquazooshopsrbija

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera STARKIN AQUAZOO SHOP?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.