Sportsko rekreativni obrazovni studio "Contrology"

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

UKRATKO O NAMA
U slobodnom prevodu sam naziv studija u sebi nosi upravo ono što i jeste cilj našeg rada, a to je jedinstvo tela, uma i duha. Izvorna metoda rada Josepha Hubertus Pilatesa jeste Contrology (kontrologija), odnosno, svest o sopstvenom telu prilikom izvođenja svakog pokreta u svim segmentima života. Sama ideja o svesnosti i spoznaji sebe kroz različite pokrete koje ljudsko telo izvodi jeste idejna postavka našeg rada.
Kontinuirana edukacija I usavršavanje iz oblasti fitnesa, pilatesa, joge, pre i post natal edukacije objedinjene su u rad studija sa težnjom da vežbanje približimo što većem broju ljudi i pomognemo njihovom opštem zdravstvenom i telesnom stanju.
ČIME SE BAVIMO?
Jednu grupu čine funkcionalni treninzi (Total Body Control i Mama Core), grupni treninzi sa individualnim pristupom u radu i maksimalno šest osoba u svakoj grupi. Zatim programi Body and Mind grupe (Pilates, Joga, BodyArt, Healthy spine – Happy spine, i drugi), grupni treninzi koje vode licencirani i sertifikovani instruktori u manjim grupama kako bi zadržali kvalitet rada, čemu i težimo.
Poseban paket naše ponude su personalni treninzi sa različitim kategorijama ljudi,kao i ponuda nutricionizma kao sastavnog dela holističkog pristupa rada u cilju postizanja jedinstva tela,uma i duha!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Sportsko rekreativni obrazovni studio "Contrology"?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.