Centar Kvantea

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Ne odobrava se popust na:
- Mikrorezonantni tretmani
- Detoksikacija

Stručni saveti i preporuke se ne naplaćuju već se podrazumevaju tokom raznih analiza ili tretmana.

Opis

KVANTNE NAUKE U SLUŽBI KVALITETA ŽIVOTA...
U Centru „KVANTEA“ obavlja se više različitih analiza i tretmana kvantnim uređajima najnovije generacije, a u skladu sa tradicionalnim saznanjima o ravnoteži tela i duha. Metode su bezbolne, bezbedne i bez štetnog zračenja. Zamenjuju mnogobrojne pojednačne analize i ispitivanja za koje je potrebno mnogo vremena. Holistički I individualni pristup pojedincu ima važno mesto u prevenciji ili tretiranju već nastalih bolesti.
Analize i tretmani:
-Darkfild mikroskopija - analiza „žive“ kapi krvi. Posmatrajte svoje telo iznutra, svoj „mikrokosmos“ uživo pomoću moćnog mikroskopa. Ta slika govori o ravnoteži u organizmu više od hiljadu reči.
-Biorezonantni skener predstavlja jedan od najmoćnijih uređaja kvantnih nauka. Utvrđivanjem bioenergetskog stanja svakog tkiva u telu identifikuju se stres zone što je dovelo ili može dovesti do pojave bolesti. Svaki mikroorganizam (bakterija, gljivica..) je celina za sebe i nosi svoju frekvenciju. Biorezonantni skener ih može prepoznati i identifikovati u ispitivanom tkivu.
-Magnetno kvantna analiza daje veoma precizne trenutne podatke iz naših tkiva na kvantnom nivou. Određuje sadržaj minerala, vitamina, toksina, teških metala u tkivima. Takođe utvrđuje funcionalno stanje sistema organa (kardiovaskularni, respiratorni...)
-Veda Pulse analiza ukazuje na stanje energetskih tokova u organizmu, daje procenu nivoa stresa i zdravlja, iscrpljenosti potencijala za regeneraciju i procenu biološkog starenja u trenutku analize. Daje preporuke za pravilnu ishranu (tolerancija na hranu), suplemetaciju, kao i za vežbe tela, pravilnog disanja i meditaciju.
-Mikrorezonantni tretmani dejstvom na akupunkturne tačke i zone veoma efikasno poboljšavaju kvalitet života kod mnogih bolesti (alergija, dijabetesa, disfunkcije štitne žlezde, hormonskih poremećaja, digestivnih problema, urogenitalnih problema, bolnih stanja, migrenoznih bolova, napetosti, hroničng umora, “kiselosti” tela, nikotinske zavisnosti..).
-Svetlosno-informacioni tretmani idealni su za lokalizovane stres zone, dermatitise, akne, ožiljke, rane, opekotine, antiage program... Veoma su efikasni kod „sindroma sezonske depresije“.
-Jonska detoksikacija pospešuje tok jona kroz kanale energije i materije u tkivima. Efikasno čisti i osvežava telo, značajno ubrzava metabolizam vode. Pojas koji emituje prirodne infracrvene zrake čini metodu dodatno efektivnom.
-Stručni saveti i preporuke za ishranu, način suplementacije, vežbe tela, korigovanje loših životnih navika..

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Centar Kvantea?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.