Popravka racunara PC Doktori

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Servis računara, laptop servis, IT podrška i razvoj informacionih sistema za fizička lica kao i mala i srednja preduzeća u Beogradu i okolini Beograda.
Nalazimo se na Banovom Brdu, u Stankom Centru, Ulica Stevana Brakusa broj 4, tako da možemo biti na vašoj lokaciji u roku od najviše 2 sata od vašeg poziva i rešimo sve probleme sa Vašim računarom i pružimo profesionalnu IT podršku.
Ako u preduzeću već imate IT infrastrukturu, ali nemate podršku IT stručnjaka, problemi sa računarima mogu biti prava noćna mora. Ukoliko sklopite poslovnu saradnju sa nama uveravamo Vas da ćete imati IT sistem koji svakodnevno radi sigurno i stabilno.
Fokusirani smo na mala i srednja preduzeća, i pružamo podršku pokrivajući sve IT zahteve uključujući Servere, PC računare, Laptop i Notebook računare, kao i periferje. Naša IT podrška je idealna za preduzeća koja nemaju interno IT odeljenje posvećeno održavanju sistema. Budite uvereni da je Vaš sistem u sigurnim rukama, a Vi možete da se fokusirate na dnevne menadžerske poslove vašeg preduzeća.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Popravka racunara PC Doktori?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.