Gradska priča pub

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 na 12000 RSD kupovine
 • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

 • Radno vreme
  Ponedeljak - Četvrtak, Nedelja 8:00 - 0:00
  Petak - Subota 8:00 - 1:00
 • Kontakt
  kontakt telefon: 062 1566158
 • Web / Social Media
  fb
 • ID broj trgovca
  855043

Opis

U samom centru grada, u ulici Djure Jakšica broj 3, nalazi se Gradska priča Pub. Mesto koje će Vas vec pri prvom dolasku osvojiti I postati neizostavni deo Vašeg društvenog života.
Idealno za prvu jutarnju kafu u divnoj I prostranoj bašti, svojevrsnoj oazi za punjenje baterija početkom svakog novog dana. Mesto koje preko dana odiše skromnošću I mirom, uveče doživljava svojevrsnu transformaciju I postaje sinonim nadaleko poznatog beogradskog noćnog života.
Gradska priča Pub konceptualno predstavlja mesto u kom se svako, usled raznovrsnog zabavnog programa, oseća dobrodošlo I opušteno. Svojih "5 minuta", koji često potraju do ranih jutarnjih časova, kod nas nalaze ljubitelji laganog ritma, obožavaoci nastupa uživo, rok I pop žanra, karaoke pevači, ali I ljubitelji salse koja u toplim letnjim danima predstavlja naš zaštitni znak .
Ljubazno osoblje nastoji da izadje u susret svim Vašim željama, kako muzičkim, tako I u smišljanju novih, ali I modifikovanju starih koktela.
Dođite I uverite se da na jednom mestu ipak možete naći sve! Vidimo se!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Gradska priča pub?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.