BRZA VODA DOO Beograd

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Brza Voda d.o.o. je preduzeće koja se bavi odgušivanjem kanalizacije i održavanjem vodovodnih i kanalizacionih sistema. Osnovana je 1990 godine i posluje na celoj teritoriji Srbije.
Brza Voda d.o.o. je firma specijalizovana za održavanje vodovodnih i kanalizacionih mreža poslovnih prostora, trgovinskih i industrijskih centara, stambenih objekata (zgrada, stanova, kuća), hotela, ugostiteljskih objekata, pumpi i svih malih, srednjih i velikih preduzeća. Odgušenje kanalizacije, otpušavanje odvoda, pregled, popravka i zamena vodovodnih instalacija, kao i izvođenje građevinskih radova i crpljenje otpadnih voda i materija su primarne oblasti delatnosti.
Brza Voda d.o.o. je firma koja iza sebe ima preko 30.000 zadovoljnih klijenata koji nas i danas preporučuju svojim prijateljima i poslovnim partnerima.
Brza Voda d.o.o. poseduje sve sertifikate kvaliteta u oblasti svoje delatnosti: ISO 9001/2008 • ISO 14001/2004 • OHSAS 18001, a nosilac je i priznanja Excellent SME dodeljenog od strane Privredne komore Srbije.
      

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BRZA VODA DOO Beograd?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.