LION INVESTMENTS PLUS DOO BEOGRAD (ZVEZDARA)

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Preduzeće “Lion investments plus”, Beograd Čingrijina 13, Vam nudi poslovnu saradnju u vidu dobre i kvalitetne računovodstvene usluge. Pored klasičnog vođenja dvojnog knjigovodstva nudimo Vam i kvalitetne savete iz finansija kao i informacije o aktuelnostima iz oblasti računovodstva, poreske politike i primene Međunarodnih računovodstvenih standarda. Preduzeće je licencirano u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma.
    Naše preduzeće ima veliki ugled i dobru poslovnu saradnju sa preduzećima iz zemlje i inostranstva koji imaju veliku lepezu delatnosti: proizvodnja, usluge, trgovina, građevinarstvo, farmaceutska industrija, informacione tehnologije, trgovanje akcijama na tržištu kapitala itd.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera LION INVESTMENTS PLUS DOO BEOGRAD (ZVEZDARA)?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.