Butik ZVRKI

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Cashback kartica ne važi za kupovine komisione robe

Opis

Butik Zvrki nalazi se u Ulici Jurija Gagarina 149a, u TC Piramida na Novom Beogradu.
Prateći modne trendove,već punih 20 godina, Butik Zvrki nudi Vam širok asortiman ženskih odevnih predmeta za sve generacije.Danas,u svojoj širokoj ponudi ženske gardarobe i obuće, baziramo se isključivo na uvoz kvalitetne robe iz Italije.
U želji da svojim kupcima omogućimo da na jednom mestu mogu da kupe sve što im je potrebno od gardarobe za posao ili večernji izlazak, Butik Zvrki sa Novog Beograda otvorio je dva lokala, jedan pored drugog.
U lokalu br.7 u ponudi su majice, farmerke, džins jakne i tunike, jednom rečju sve ono što Vam je potrebno da biste se u toku dana osećali prijatno u odeći koju nosite. Poslovno-elegantni program za sve one dame koje žele da na poslu ili prilikom večernjeg izlaska izgledaju privlačno nalazi se u lokalu pored.
Iz svoje velike ponude ženske gardarobe Butik Zvrki izdvaja sledeće italijanske robne marke:
- RINASCIMENTO
- ROSSODISERA
- PLEASE
- NORTLAND
Kožne jakne, tašne i cipele uvek su u modi zbog svog kvaliteta i lepote različitih dezena i boja. Butik Zvrki se potrudio da najmodernije italijanske modele ponudi svojim klijentima, kako beogradske dame ni u jednom trenutku nebi zaostajale za onima u Rimu ili Parizu.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Butik ZVRKI?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.